Известие

Collapse
No announcement yet.

Варианти на оборудване? 156ТC 1998'06

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Варианти на оборудване? 156ТC 1998'06

Колеги , НОВ СЪМ !

Толкова много 156-ци съм виждал , и само моята не показва температурата навън, както и врътките за климатика са ми различни , нямат програма "ауто",и на първата врътка не пише градуси ?Ако сменя уредите , ще получа ли желаният ефект или се бъркам ?

Темп. я показва автоматично като наближи нула градуса, някъде към +3 почва да я показва на дисплея където отчита изм километри.Ръчно от копчето за зануляване на км като го натиснеш продължително.За аутото не знам такъв вариант, ама за какво ти е ,ние се чудим как да го изключим.Цъкни снимки на оборудването че интересно ми стана, поне аз не съм виждал такова.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Да не би да си без климатик? Чувал съм че има такива версии за северните страни, ама не съм виждал досега.
      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Колеги, на вашето копче за километрите има и означение , с термомотърче на моето няма? А на уредите ми копчето което се намира на втората врътка се намира на първата, а на второто няма изобщо! Стига бе от всички Алфи моята ли да е без климатик точно ? ц ц ц ц

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
          Да не би да си без климатик? Чувал съм че има такива версии за северните страни, ама не съм виждал досега.
          Аз лично съм виждал, дори возил в такава без климатик дори, беше 97-ми набор (от първите явно). Просто врътката за температурата няма градуси, а само синьо и червено и силата на духане мисля че нямаше "ауто". То това ауто мисля че е само за климатрониците

Alfa Romeo 146 1.6 TS '98 - EX ; Alfa Romeo 156 1.9 JTD '00 ; Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 16v '03 - ex ; Alfa Romeo 166 2.4 20v '04 Alfa Romeo 159 SW 2.4 20v '07

Comment

Май , че е "свирка без топче". Не бях чувал за 156 без клима
            Alfa Romeo 156 TS 1.8
            Alfa Romeo 145 1.7

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
              ...Ръчно от копчето за зануляване на км като го натиснеш продължително....
              Лека поправка, не го задържай, а просто го натисни. Задържането занулява км
              156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Има 156 без клима, миналата година взех една такава бяла 97г 1,6 по зле не можеше и да бъде.
                sigpicalfa 164turbo s4
                части втора употреба за алфа всичко за 156
                http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=45563
                0888556609 Коко Алексиев

Comment

АКо видите в мобиле.де 70% от 156 в германия са без климатик щото просто не им трябва там .....
                  sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                  Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                  Ramstein - Benzin
                  https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Е благодаря , за свое успокоение , ще си кажа " имам си шибидах" хаха , майната му по добре без всички радиатори,компресори и фреон ! ххаха !

Comment

Споко баце, тъжната новина е, че ще влезеш в преразход на дезодорант през лятото
                      Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
                      Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
                      Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
                      Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщение
                        Лека поправка, не го задържай, а просто го натисни. Задържането занулява км
                        Да де.
                        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Ма то за климатика можеше да се разбере само като се отвори предния капак.
                          Явно колегата не е обърнал внимание,но първото нещо което джамбазина казва е "има климатик и работи".....а тук определено са мълчали,кълчещи пръсти......
                          156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                          147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                          159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от alfonso_2.0 Покажи съобщение
                            Е благодаря , за свое успокоение , ще си кажа " имам си шибидах" хаха , майната му по добре без всички радиатори,компресори и фреон ! ххаха !
                            Погледни като отвориш капака дали имаш радиатор на климатика пред този за антифриза. У нас си е кофти лятото без климатик, но и за Германия бих казал, че трябва. Иначе шибидаха си е доста добра екстра, много малко алфи го имат.
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от hayho Покажи съобщение
                              Погледни като отвориш капака дали имаш радиатор на климатика пред този за антифриза. У нас си е кофти лятото без климатик, но и за Германия бих казал, че трябва. Иначе шибидаха си е доста добра екстра, много малко алфи го имат.
                              Баш тия без климатик
                              166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                              ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
                              X